menu
Word Lid
Nieuwjaarsrceptie 2019

Op vrijdag 18 januari vond de onze nieuwjaarsreceptie plaats in de mosterdpot te Steendorp. Als gastspreker hadden wij Chris Janssens uitgenodigd, fractieleider Vlaams Parlement.

Als voorzitter nam verwelkomde Sylvia Rombaut de aanwezigen. "We zijn er in Temse 2% op voorruit gegaan en komen dus op 15.3%. We winnen hiermee 1 zetel. Daar CD&V en NVA samen maar een nipte meerderheid halen van 15 zetels op 29 namen ze er ook Open VLD bij. Aangezien Open VLD 14.9% haalde en dus minder dan ons, kunnen we ervan uitgaan dat ze ook in Temse te laf zijn om het cordon te doorbreken." Aldus Sylvia Rombaut.

Ook Annemie Muyshondt, fractieleider van de gemeenteraad nam het woord en bedankte alle bestuursleden voor het geleverde werk. Annemie Muyshondt: "We zijn heel blij met onze extra gemeenteraadszetel. Deze vooruitgang is vooral te danken aan onze lijsttrekker Sylvia Rombaut die meer dan 1150 voorkeurstemmen wist te veroveren. Politiekers beloven graag, maar doen weinig, wordt wel eens beweerd. Wat wij vandaag hier vooral beloven is, dat u en Temse mag rekenen op onze inzet, onze waakzaamheid bij de te nemen beslissingen, ons enthousiasme en deskundigheid. "

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF